Ауди рециклиране въздушни възглавници

Ауди с въздушни възглавници е несравнимо като комфорт. Ауди с въздушно окачване е бихме казали иноваторът в тази област с Audi Allroad –  динамични характеристики и дори поведение извън пътя. Трябва да знаете, че подобни превозни средства изискват и малко по-скъпа поддръжка. България е една от малкото страни, в които се извършва цялостен ремонт на въздушно окачване и най-вече има компетентни хора.

Ние от Smatic имаме опит в поддържането и профилактиката на Ауди рециклиране въздушни възглавници, с които са оборудвани по-горе описаните автомобили. С какво сме по-добри от другите?

Проблемите в рециклирането на въздушни възглавници  Ауди се коренят по-скоро в тяхното точно диагностициране. Ние от Smatic ви съветваме да се доверявате на диагностика, направена от оригинална компютърна техника, предназначена конкретно за немската марка автомобили, като например VCDS, VAS 5054. Ние разполагаме с подобно оборудване, както и със знанията и опита на специалистите ни. Именно това ни отличава от редовите „стари майстори“, които едва ли биха установили, дали автомобилът ви има проблем с температурния датчик на компресора, износване на сегментите, изгорял изпускателен клапан или просто е спукана въздушна възглавница. В нашия сервиз предлагаме комплексно отремонтиране на всякакви проблеми с въздушното окачване, с което ще си спестите немалко нерви и средства, ако решите първо да си оставите колата при колегата майстор, който ви поддържа автомобила. Нямаме нищо против колегите, защото те пък правят това, което ние не можем. Има много други проблеми, като датчици за ниво, калибриране на височината и тн, които също са доста специфични проблема.