Въздушно окачване – производител

Smatic е компания създадена през 2013 г. след 4 годишно разработване на know how и иновативни методи за рециклиране и ремонт на въздушно окачване на леки автомобили. Компанията е една от първите в Европа специализирани в областта и днес може да се похвалим с износ на своята продукция и съвместна работа със сервизи в Румъния, Гърция, Сърбия и Македония, както и множество поръчки на частни клиенти от Западна Европа. Макар и да развиваме международната си дейност сме се концентрирали основно в бългаския пазар и сме изградили партньорски взаимоотношения с повече от 200 сервиза в цялата стратана. В нашия каталог за рециклирани продукти можете да намерите въздушни възглавници, амортисьори и компресори за окачване на последен модел автомобили.  Smatic сама разработва технологията за самото рециклиране и е ясно на много хора, че доста други фирми след това копират включително и голяма италиянска фирма.

След дългогодишна работа и задълбочено проучване на пазара, през 2018 година, с помощта на наши чуждестранни партньори и доставчици успяхме да разработим и да Ви предложим нови висококачествени продукти директно от DUNLOP. Надяваме с тях да задоволим и спечелим още повече клиенти. Тук е моментът да отбележим, че нашият водещ принцип на работа е Вашата сигурност и липсата на компромиси при избора на нашите материали. Това е причината не винаги да можем да Ви предложим по-ниска цена от нашите конкуренти, но може сами се да уверите в нашето обслужване.

Практиката ни показва, че закупуването на даден продукт е по-лесно от точната диагностика на проблема. Ние от Ес матик предлагаме пълен сервиз на Вашето въздушно окачване – диагностика, продажба и монтаж. В нашия авто-сервиз имаме дългогодишен опит, който ни помага да разрешим и най-заплетените проблеми с Вашето окачване.