Porsche – цялостен ремонт въздушно окачване

Управлението на автомобил като Porsche е повод за удоволствие и гордост. Това е свързано и с отговорност, свързана с поддръжката и евентуалния ремонт на колите от тази марка. Ремонт на въздушно окачване е нещо, което изисква по-голямо внимание и специализиран сервиз.

Гордите собственици на спортните немски автомобили могат да бъдат сигурни, че в Smatic ще намерят всичко, от което се нуждае тяхната машина. Нашите сервизи са оборудвани със съвременна и модерна техника, за профилактика на Porsche въздушно окачване.

Porsche рециклиране на въздушни възглавници  дава една алтернатива на новите, които са доста скъпички, а в следващия момент е в пъти по-добър вариант от втората употреба или китайският вариант, който изпуска от болтовете. Porsche въздушно окачване се вгражда в Porsche Cayenne, Panamera, Macan

Освен ремонт на компресори за окачване на Porsche, рециклиране на въздушни възглавници и амортисьори, Smatic предлага и напълване на системата с азот, защото на всички собственици на Porsche трябва да им е ясно, че въздушната им система работи в затворен кръг пълен с азот, а не с въздух от атмосферата.

Едно от най-честите проблеми са спукани предни въздушни възглавници на Porsche Panamera, развален компресор на Panamera, блокирал клапан на въздушните възглавници на Porsche Cayenne и спукани задни въздушни възглавници за по новият Porsche Cayenne и Macan.

Цени за ремонт на въздушно окачване