Въздушни възглавници директен производител

Рециклиране и ремонт на въздушно окачване чрез подмяна на въздушните възглавници, въздушни амортисьори, компресори за окачване и други компоненти. S Matic разполага с:

  • собствена производствена линия за рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване;
  • автосервиз, в който бихме казали работят достатъчно квалифицирани и натрупали опит механици в сферата на въздушното окачване.
  • изключително наблягаме на партьорската ни програма с колеги автосервизи, на които да помагаме с въздушното окачване

S matic рециклира въздушни възглавници за леки автомобили чрез собствена производствена линия. Със своят сервизен център, S matic работи с голям брой сервизи в България и Европа. Ремонта на въздушното окачване се осъществява чрез използване на най-новите технологии в тази област. „S matic Въздушни възглавници директен производител“ разполага със собствена машина за рециклиране на въздушни възглавници, като самата нея и ноу-хауто за самото рециклиране са закупени от САЩ. Като първият отворил врати в България специализиран център за въздушно окачване бихме казали, че разполагаме с един от на-добрите механици в тази област и решаването на какъвто и да е проблем не отнеме повече от 1-2 дни, защото имаме всякакви части налични, които използваме за тестване.