Партньорство с Автосервизи:

Ние от S matic през 2013г създадохме първият автосервиз изцяло специализиран само в отстраняването на проблеми с ремонт и рециклиране на въздушни възглавници, копресори и амортисьори за въздушно окачване.

Към днешна дата се стремим да работим предимно с колеги в автосервизният бранш. Целта ни е да комуникираме на професионално ниво и да се сведат грешките при монтажа на въздушните възглавници до минимум. По този начин печелите само ВИЕ – нашите клиенти. Имаме за цел Автосервизите в България да могат да диагностицират правилно проблема с наша помощ, да изпратят разваленият компонет за рециклиране и след това да го монтират по правилен начин на вашият автомобил. По този начин вие пестите вашето време, а ние Ви гарантираме, че ще дадем максимално да посътвеваме колегата в автосервиза кое, как се монтира.

НЕ искаме да подценяваме всеки клиент индивидуално, но разберете ни, по-лесно се говори с колега от бранша. За всички хора, включително и колеги правим много клипчета, които публикуваме в нашите YouTube и Facebook канали.