Land Rover въздушно окачване

Land Rover въздушно окачване

Качеството на автомобилите Land / Range Rover задължава техните собственици да извършват редовна профилактика и поддръжка на автомобилното въздушно окачване. В много от случайте се чуват реплики – „На тази коля постоянно и светва нещо за окачването“. Не се стресирайте това не значи, че вашето окачване отново е развалено и край, понякога тази лапма светва, за ви предопреди. В много от случайте разбира се има и основание да светва. Самият автомобил е направен малко по-сложен от към окачване, отколкото другите в този клас. Примерно по-старите модели са с компресори за окачване Hitachi и не подлежат на качествен ремонт, има 3 разпределителя за въздух, докато при другите коли по 1. Ето подобни неща правят въздушното окачване малко по-сложно и по-разваляемо. Колкото повече компоненти има, толкова повече възможности за разваляне. Във фирма Smatic може да намерите всичко необходимо, за да повишите комфорта и сигурността на вашата британска машина.

Ние предлагаме качествено обслужване, което е съчетано с предлагането на оригинални и алтернативни части за рециклиране на въздушни възглавници, компресори, амортисьори за Land Rover. Нашият професионализъм в ремонта и поддръжката на пневматичното окачване е резултат от дългогодишен опит в профилактиката на въздушното окачване на британската марка.

Smatic е доказана фирма, която се е специализирала в комплексния ремонт на въздушно окачване за  Land Rover. В собсвеният ни сервиз разполагаме и със софтуер JLR SDD за точна и ясна представа за грешките.  Качествената и навременна поддръжка е от изключително важно значение, особено когато притежавате подобен автомобил.

Всички продукти, които са нови и описани в нашият сайт са налични, рециклирането се извършва отново от нас в нашата база, а може да се възползвате и от сервизът ни за монтаж и демонтаж на отделните детайли.

Цени за ремонт на въздушно окачване