Преден амортисьор/въздушна възглавница за mercedes ml/gl

Преден амортисьор/въздушна възглавница за mercedes ml/gl

Предна Въздушна Възглавница за Mercedes ML / GL

Сервиз „Ес Матик“ продава предни въздушни възглавници за:

  • Мерцедес МЛ /Mercedes ML – модел W164 (2006-2011)
  • Мерцедес ГЛ /Mercedes GL – модел X164 (2007-2012)

Предната въздушна възглавница в SUV модела на Мерцедес е част от амортисьора.
На следващата снимка сме отбелязали, неговите съставни елементи.

Според стратегия на Мерцедес-Бенц настоящето и бъдещето в окачването на луксозния клас автомобили е свързан с въздушното окачване. Това е причината вече повече от 10 години насам да го налагат в автомобили от класовете S, Ml, GL, CL, CLS, E и R, на своята марка.
Макар и материалите, които използват за изработването му да са с много високо качество, не са предвидени за пътната обстановка в България. Практиката показва, че в тези условия животът на стеблото на амортисьора е в пъти по-дълъг от този на гумата на въздушната възглавница.

Когато вашата въздушна възглавница се спука или гръмне с времето заради „хубавите“ пътища в България, трябва да се подмени с нова. Когато отидете, за да си я купите в автосервиза или магазина за авточасти, с голямо съжаление ще разберете, че тя не се продава отделно. Там ще ви дадат цена за комплект, амортисьор с въздушната възглавница, която бихме казали, че е УЖАСНО висока, за българския стандарт.

Ето тук се появяваме ние от „ЕС Матик“ ЕООД, фирмата, която ще ви продаде самата въздушна възглавница. Услугата, която предлагаме е комплексна и това, което ще направим е не просто да Ви я продадем, а да я монтираме на Вашия стар амортисьор и да го направим годен за монтаж на автомобила при нас или в избран от Вас авто-сервиз.
Единственото, което трябва да направите е да ни предадете Вашия амортисьор, със спукана въздушна възглавница, а ние от наша страна ще разкапсуловаме въздушната възглавница от него, ще подменим скъсаната/спуканата гума с нова и ще капсуловаме въздушната възглавница отново т.е. Вие ще имате нова предна въздушна възглавница за Mercedes ML / GL, върху стария си амортисьор. По този начин постигаме цена без конкуренция на пазара!

Снимката по-долу показва стар амортисьор за Мерцедес ML или GL със спукана въздушна възглавница.

На следващите две снимки сме показали вече свалената спукана въздушна възглавница и рециклирана от нас такава, с нова гума.

От Smatic.net премахваме Вашата стара гума, след което поставяме чисто нова и капсуловаме отново гумата към Вашите ОРИГИНАЛНИ основи. Самите основи са железни. Те не се чупят или повреждат с годините. Оригиналните основи, направени във фабриката на Мерцедес, не могат да се сравняват по здравина и точност на изработка на детайла с китайските. Всеизвестен е фактът, че китайските компании залагат на производство в огромни количества и пренебрегват допусканите дефекти, които в някои случаи достигат до 20% процента от готовата продукция. За разлика от нашите китайски колеги, ние от Smatic.net, можем да се похвалим с почти 100 процентова успеваемост при рециклирането на въздушни възглавници!

Фирмата разполага с готови рециклирани въздушни възглавници на склад. Това е удобство, което позволява ремонта на Вашия Мерцедес да бъде извършен в рамките на един час.