audi a6 allroad ремонт на въздушна възглавница

audi a6 allroad ремонт на въздушна възглавница

Ес матик ремонтира спукана предна въздушна възглавница за Ауди Allroad C5 4B. Моделът се произвежда между 2000-2006г с различни разновидности на двигателите.
Автомобилът разполага с въздушно окачване, за да може да променя своята височина в зависимост от терена, по който ще се движи. Ауди конструираха този модел на базата на А6 с идеята да съчетаят луксозен модел лек автомобил с окачване наподобяващо SUV. Благодарение на своето окачване, Audi Allroad преминава през пресечен терен без проблеми.

Самото окачването отпред и отзад се състои от амортисьори с въздушни възглавници, които са едно цяло. Въздушната възглавница не е отделно от амортисьора както при някой други марки автомобили. Ние от Smatic.net разглобяваме и разкапсуловаме вашата въздушна възглавница чрез специални за това машини и сменяме изцяло гумата. При спукване гумата на въздушната възглавница НЕ подлежи на лепене и вулканизиране. За да нямате проблеми или трябва да смените цялата въздушна възглавница или да се подмени гумата – това, което ние наричаме рециклиране. За съжаление методът с подмяната на цялата въздушна възглавница също не е дотам успешен, тъй като производителите от Ауди я продават само в комплект с амортисьора, което често надхвърля една трета от цената на колата, а възглавниците, които се продават отделно са китайско производство.
На следващата снимка ви показваме как изглежда спукана предна въздушна възглавница на Ауди Allroad C5. Възглавницата няма дупки, но от амортизацията през годините гумата остарява и започва да пропуска въздух между шевовете, които са в нея.

След направен ремонт на предната въздушна възглавница, който се състои в:
-подмяна на гумата на въздушната възглавница
-обработка на металните основи /ние оставяме същите основи, защото няма нищо по-добро от оригиналното, а те са метални/
-подмяна на гумените уплътнения /желателно е да бъдат сменени/
Следващите снимки ясно показват какво правим ние от S matic и защо нашите клиенти са доволни.

Когато вие получите вашата възглавница ясно виждате, че ние сме ПОДМЕНИЛИ гумата с абсолютно нова и предоставяме 12 месеца гаранция за нашата услуга.
По този начин вие получавате НОВА въздушна възглавница и ВАШИЯ собствен амортисьор. Ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ви връщаме вашия амортисьор. Има колеги, които ви връщат целия комплект заедно/въздушна възглавница и амортисьор/. Това е грешно, защото може да ви дадат по-износен, а в някой случай, дори изпуснал амортисьор.

Чрез рециклирането на въздушната възглавница вие получавате нова такава поставена на вашия амортисьор и спестявате голямо количество пари, защото не се налага да подменяте и него. Когато той е здрав, няма логика да го сменяте.
Ето как ние от Ес Матик ви предлагаме нова предна въздушна възглавница за Audi Allroad C5 на сравнително нормална цена за този клас автомобил.