Защо да изберем рециклирането пред втората употреба или китайските въздушни възглавници

Самият ремонт на въздушните възглавници ние наричаме РЕЦИКЛИРАНЕ. Реално вие получавате чисто нова въздушна възглавница. Това е така, защото тя представлява гумен или по-точно каучуков балон захванат към метални или пластмасови основи. Рециклирането представлява смяна на този гумен – каучуков балон с ЧИСТО НОВ. От вашата въздушна възглавница за въздушно окачване или както някой я наричат сфера остават само металните или пластмасови основи, които в повечето случай са неуязвими.

Ес Матик ви уверява, че рециклирането е в пъти по-надеждно решение от купуването на автомобилни части втора употреба поради факта, че се подменят всички амортизирани части и на практиката Вашата въздушна възглавница става като нова. При закупуването на част втора употреба Вие не знаете, какво е нейното моментно състояние и колко време би издържала след монтажа на Вашата кола.

Китайските въздушни възглавници бихме казали, че дори не наподобяват оригинала – замислете се за качеството на гумата, пластмасата, стоманата, тампоните и куп други фактори, с които трябва да бъдете наясно, когато избирате китайски вариант. Имайте в предвид, че няма как някоя чисто нова китайска въздушна възглавница да е малко по-скъпа от рециклираната, защото тя има допълнителни разходи за основи, такси, транспорт и печалба.

Рециклирането и ремонта на въздушни възглавници за въздушно окачване е иновативно решение в България, но в САЩ това е практика. Двама от нашите работници дълги години са работили за американска компания, която се е специализирала в извършването на тази услуга.
S matic е не само сервиз за въздушно окачване, а и ПРОИЗВОДИТЕЛ на части за рециклирането му.

Рециклирането и ремонта на въздушни амортисьори е собствена разработка на нашата фирма. След 2 години опити и тестове гордо може да заявим, че успешно рециклираме амортисьори за коли с въздушно или хидравлично окачване. Тези амортисьори са специфични, двойно действащи с електромагнитни клапани в тях и това ги прави изключително сложни. Купуването на такъв амортисьор втора употреба е голям риск, защото първо ви го дават комплект с въздушната възглавница и второ не знаете неговото състояние. Няма как да бъде проверен и изпробван на място.

S matic предоставя 12 /дванадесет/ месеца гаранция на свойте продукти.